14 Şubat’ta 11 Çift Niğde Belediyesi’nde ‘’Evet’’ Dedi — Niğde Belediyesi

14 Şubat’ta 11 Çift Niğde Belediyesi’nde ‘’Evet’’ Dedi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan belediyeciliğin her alanında vatandaşın yanında olduğu gibi evliliğe adım atan çiftlerin de mutluluğuna ortak oluyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü nikah tarihi olarak seçen 11 çift tercihini Niğde Belediyesi'nden yana kullanıyor.

Türk toplumunun en önemli temel kavramının aile olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Akdoğan evlenecek çiftlere mutluluklar diledi. Akdoğan, '' Niğde Belediyesi Evlendirme Memurluğu her yıl yerli yabancı binlerce çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapıyor. Bizlerde birçok çiftimizin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak oluyoruz. Sevgililer Günü'nü daha anlamlı kılmak amacıyla bu özel günde hayatlarını birleştirmek için belediyemize gelen çiftlerimize ev sahipliği yapmaktan ve mutluluklarını paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum'' şeklinde konuştu.

Nilgün İlgün ve Ali Yalçın çiftinin nikahını kıyan Belediye Başkanı Akdoğan genç çifte mutluluklar dilerken Türk Bayrağı hediye etti. Başkan Akdoğan; 2016 yılı içinde Niğde Belediyesi Evlendirme Memurluğu’ nca 1192 çiftin ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de 11 çiftin nikahının Niğde Belediyesi tarafından kıyıldığını belirtti.

Öte yandan sosyal projelere verdiği desteklerle adından söz ettiren Niğde Belediyesi, yeni evlenecek çiftlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan Modern Nikah Salonu'nu hizmete sunmak için gün sayıyor. Bor Yolu üzerinde inşa edilen nikah salonu Türkiye'nin en modern nikah salonları arasında yer alması planlanıyor. Kentin eksiklerinin bir bir giderildiğinin altını çizen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ''Modern kent olma yolunda şehrimizi kalkındırmaya ve şehrimize çağ atlatacak projeleri vatandaşımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz'' dedi.