Ahmet Taciroğlu Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı — Niğde Belediyesi

Ahmet Taciroğlu Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'ın Belediye Başkanı seçilmesinin ardından boşalan Belediye Başkan Yardımcılığına Belediye Meclis Üyesi Ahmet Taciroğlu atandı.

Belediye Başkanı Rifat Özkan'ın onayıyla ataması yapılan Ahmet Taciroğlu  Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Ahmet Taciroğlu; 1957 yılında Niğde'de doğdu. 45 yıldır Niğde'nin tanınmış esnaflarından olan Taciroğlu, son iki dönemdir Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyor. Taciroğlu evli ve üç çocuk babasıdır.

Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve atanan Ahmet Taciroğlu'na, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Katı Atık Birliği olmak üzere sekiz belediye birimi bağlandı.