Başkan Akdoğan’dan AK Parti’nin 16.Kuruluş Yıldönümü Mesajı — Niğde Belediyesi

Başkan Akdoğan’dan AK Parti’nin 16.Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti’nin 16. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında ‘’ 14 Ağustos 2001 Türkiye için altın çağın başlangıcıdır’’ dedi.

16 yıl önce bugün, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan partimiz Türk siyasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur’’ diyen Başkan Akdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi.

’’ Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla 16 yıl önce kurulan partimiz kurulduğu günden bu yana çizgisinden çıkmadan yoluna devam ederek bugün 16.yılına ulaşmıştır. Partimiz maruz kaldığı her türlü engellemelere rağmen, eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, demokrasiden toplumsal yaşama kadar her alanda devrim niteliğinde başarılara ve ilklere imza atmıştır. Kuruluşundan sadece 1 yıl sonra iktidar olan AK Parti tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her an ve her seçimde halkın takdirini kazanmıştır. Tüm gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş milletin refahı için hizmet sevdasıyla çalışmalarını sürdürmüştür.

Bu duygu ve düşüncelerle hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, ülkemizin kaderini değiştiren Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve partimizin kuruluşundan bu yana  emeği geçen tüm mensuplarına saygı ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 16.kuruluş yıldönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum’’.