Başkan Akdoğan’dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı — Niğde Belediyesi

Başkan Akdoğan’dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında Peygamber Efendimiz’in hayatının örnek alınması gerektiğini ifade etti.

‘’Sevgili peygamberimiz hayatı, yaşam tarzı, merhameti, güzel ahlakı, adaleti ve dürüstlüğü ile tüm insanlığa örnek olmuştur " diyen Akdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi.’’ O’nun kutlu doğumu, tüm insanlığın müjdecisi, kurtuluşu olmuştur. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V) hayatı boyunca insanları iyiliğe, doğruluğa ve yardımlaşmaya teşvik etmiştir.’ Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisiyle kardeşçe, birlik beraberlik içerisinde yaşamanın önemini belirmiştir. O’nun her hadisinde, her sünnetinde hayatımıza yön vereceğimiz bir ders vardır. O sadece yaşadığı döneme değil tüm dönemlere rahmet olarak doğmuştur. Alemlere Rahmet olan Peygamberimiz doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiş, insanlığa rehber ve önder olmuştur. Bu anlamda ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ temasıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nın mübarek olmasını diliyor, tüm islam alemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.