Başkan Akdoğan İmamhatip Lisesi Mezunları Buluşma Programına Katıldı — Niğde Belediyesi

Başkan Akdoğan İmamhatip Lisesi Mezunları Buluşma Programına Katıldı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İmamhatip Lisesi bahçesinde İmamhatip Lisesi mezunları ve mensupları için düzenlenen 51.yıl vefa buluşmasına katıldı. Akdoğan, ‘’ Bugüne kadar bu okulda emek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Akdoğan mezun olduğu İmamhatip Lisesi’nin geleneksel buluşma yemeğine katılarak hem mezunlarla bir araya geldi hemde geçmişi yad etti. Niğde İmamhatipliler Derneği tarafından İmamhatip Lisesi bahçesinde düzenlenen vefa programına katılan mezunlar duygusal anlar yaşadı. Vefa buluşmasına AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve çok sayıda mezun katıldı.

CUMHURBAŞKANIMIZIN KIYMETİNİ DAHA İYİ BİLMELİYİZ

İmamhatip Lisesi’nin ilk mezunlarının konuşma yaptığı programda Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’da hem ahde vefa hemde geçmişi yad etme adına bir araya geldiklerini söyledi. Akdoğan, ‘’ Bundan 20-25 yıl önce İmamhatip Lisesi yada İmamhatip Ortaokulu yapılmak istendiği zaman insanların yardımlarıyla, destekleriyle yapılırdı. Artık bunların hiçbirine ihtiyaç kalmadığını görüyoruz. İlimizde ne kadar öğrencimiz varsa hükümetimiz tarafından hepsinin okuyabileceği imkanların sağlandığını da görüyoruz. Bunun için hükümetimizin ve cumhurbaşkanımızın kıymetini daha iyi bilmeliyiz’’ dedi.

TÜM İMAMHATİP LİSESİ MEZUNLARINI ANIYORUZ

İmamhatip Lisesi’nin uzun yıllar hizmet verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘’Bu okul 51 yıl burada hizmet vermiş, memleketine milletine faydalı birçok evladımız burada okumuş, eğitim almış, birçok öğretmenimiz görev yapmış. Bugün de burada gelmiş geçmiş tüm İmamhatip Lisesi mezunlarını anıyoruz. Bugüne kadar bu okulda emek veren herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

578 FARUK AKDOĞAN

Yapılan konuşmaların ardından okul yöneticisi tarafından Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a okula başladığı ilk yıla ait fotoğraf verildi.  Fotoğrafla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akdoğan okul numarasının da 578 olduğunu söylerken duygusal anlar yaşadı.

Program Niğde Belediyesi Aşevi’ tarafından hazırlanan yemeklerin tüm davetlilere ikram edilmesiyle son buldu.