Başkan Akdoğan, Kanal 68’de yayın konuğu olacak — Niğde Belediyesi

Başkan Akdoğan, Kanal 68’de yayın konuğu olacak

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çekimi tarihi Bedesten’de yapılan ve “Ayşegül Aslan ile Sohbet Tadında” adlı programa konuk olarak merak edilenleri yanıtladı ve Niğde Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Program 13 Nisan 2017 Perşembe günü(bu akşam) saat:18.00’de Kanal 68 ekranlarında yayınlanacak.

Kanal 68 ekranlarında her hafta yayınlanan Ayşegül Aslan’ın sunuculuğunu yaptığı ‘’Ayşegül Aslan ile Sohbet Tadında’’ programının bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Faruk Akdoğan oldu. Programda Niğde'ye dair soruları cevaplayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hizmete sunduğu projelerin yanı sıra kente kazandırılacak yatırımlardan bahsetti. Tarihi Bedesten’de gerçekleştirilen programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Başkan Akdoğan vatandaşlardan gelen her soruya içtenlikle yanıt verdi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın, Niğde Belediyesi’nin hizmetlerini değerlendirdiği programa onlarca vatandaş da seyirci olarak katıldı.

KANAL FREKANSLARI

Belediye Başkanı Akdoğan’ın konuk olduğu ‘’Ayşegül Aslan ile Sohbet Tadında’’ programı TÜRKSAT 3A Yeni Frekans:11650, Polarizasyon:Vertical(Dikey), Symbol Rate: 13600 FEC:2/3 frekanslarından izlenebilecek.