Başkan Akdoğan Kanal A’ya Konuk Oluyor — Niğde Belediyesi

Başkan Akdoğan Kanal A’ya Konuk Oluyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kanal A televizyonunda 23 Temmuz Pazar günü yayınlanacak Ekonomi Dünyası programına konuk olacak. Başkan Akdoğan programda Niğde’ye kazandırdığı yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verecek.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kanal A ekranlarında yayınlanan ve Gazeteci Atilla Arıkanoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Ekonomi Dünyası programının bu haftaki konuğu oluyor. 23 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de yayınlanarak Niğde’nin doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri açısından tanıtımının yapıldığı programda Başkan Akdoğan son 8 yıl içinde Niğde’ye kazandırılan hizmetlerden bahsedecek, yeni yatırımlarla ilgili müjdeler verecek. Akdoğan, marka kent olma yolunda yapılan çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulunacak.