Başkan Özkan’dan Mevlid Kandili Mesajı — Niğde Belediyesi

Başkan Özkan’dan Mevlid Kandili Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, tüm güzellikleri ve ahlaki erdemleri üzerinde barındıran Hz. Peygamber’imizin hayatı ve yaşam tarzının, insanlığa ışık tutmaya devam ettiği ifade ederek, “Peygamberimizin bütün insanlığa gönderdiği çağrının gerektiği gibi anlaşılması ve uygulanması halinde, şu anda dünya toplumları üzerinde yaşanan sıkıntılar ortadan kalkacaktır. Peygamberimizin, insanların huzur ve mutluluğu için verdiği evrensel mesajının gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılması ve yaşatılması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandilin de rahmet ve mağfiret umarak yapacağımız ibadet ve yalvarışlar, inşallah hayırlı gelişmelere vesile olur.  Bu mübarek geceler O’nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlardır. O’nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru anlamalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin kutlu doğum gününde, tüm İslam aleminin, milletimizin ve Niğde’mizdeki tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandilinin mübarek olmasını niyaz ediyorum” dedi.