Belediye Başkanı Akdoğan Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kuruluna Katıldı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan NESOB hizmet binasında düzenlenen Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurul Toplantısına  katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Seçimleri yapılan oda başkanlıklarının hayırlı olmasını diliyorum. Yeni görevlerinde hem kendilerine hem de yönetimlerine başarılar diliyorum. Seçilecek ekibe ben şimdiden başarılar diliyorum. Bu güne kadar bu kapsamda hizmet veren tüm oda başkanlarımıza ve oda yönetimlerine esnafımıza ve sanatkarımıza hizmet etmiş olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sosyal Toplum Kuruluşlarımız bizim olmazsa olmazlarımızdan bunun farkındayız, bilinci içerisindeyiz. Berberlik ve kuaförlükte incelik ve zarafet isteyen bir meslek. Değerli kuaför ve berberlerimizde bu görevi en iyi şekilde yerine getiren kişilerdir. Önemli bir hizmetin verildiğini düşünüyorum. Bu seçimlerin başta esnaflarımıza, sanatkarlarımıza Niğde'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni yılımızın da Niğde'mize esnafımıza ve tüm hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.