Engellilerden Belediye Başkanı Özkan’a Ziyaret — Niğde Belediyesi

Engellilerden Belediye Başkanı Özkan’a Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan, dernek üyeleri ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'a yoğun ilgi gösteren engelli vatandaşlar Belediye Başkan'ı Özkan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; "Niğde'mizde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken engelli vatandaşlarımızı da düşünerek hareket ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekleri ivedilikle yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Niğde'yi engelli vatandaşlarımızın hayatlarını rahatça yaşayacağı bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan; "Belediye Başkanımız Sayın Rifat Özkan'a görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.