Niğde Belediyesi 20 Bin adet Kandil Simidi Dağıttı — Niğde Belediyesi

Niğde Belediyesi 20 Bin adet Kandil Simidi Dağıttı

Niğde Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla şehir genelindeki 16 camide 20 bin adet kandil simidi dağıttı.  Kandil simidinin yanında ikram şerbetinin de dağıtıldığı programa Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da katıldı.

Niğde Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramına Berat Kandili’ nde de devam edildi. Niğde halkına kandil simidinin yanında ikram şerbeti de sunuldu.

16 CAMİDE 20 BİN ADET KANDİL SİMİDİ

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kendirli Camii’ndeki ikramları kendisi yaparken vatandaşın mübarek Berat Kandili’ni de kutladı. Niğde Belediyesi olarak şehir genelinde 16 camide 20 bin adet kandil simidi ve ikram şerbeti dağıttıklarını belirten Belediye Başkanı Akdoğan Berat Kandili’nin tüm islam alemine huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini diledi.

Yapılan ikramlardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ettiler.