Niğde Belediyesi Geri Dönüşüme Destek Oluyor — Niğde Belediyesi

Niğde Belediyesi Geri Dönüşüme Destek Oluyor

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 3.sınıf öğrencileri Niğde Belediyesi’nin desteğiyle başlattığı ‘’Atık Pil Toplama Kampanyası’’  sonucunda 3 ayda 110 kilo pil topladı.

Çevre bilincinin geliştirilmesi ve geri dönüşüm uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla Niğde Belediyesi’nin Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileriyle birlikte 3 ay önce başlattığı pil toplama kampanyası sona erdi.

Niğde Belediyesi’nin Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği’nden (TAP) temin ettiği pil toplama kutuları kampanya kapsamında Niğde’deki tüm esnaf ve kurumlara dağıtıldı.  Yaklaşık 3 ay önce başlayan kampanyada Niğde Belediyesi’nin açtığı 2.Kitap Fuarı önüne de öğrenciler stant açtı. İl geneline dağıtılan pil toplama kutuları sayesinde 3 ayda 110 kilo pil toplanmış oldu.