Niğde Belediyesi’nde TYÇP işçileri göreve başladı — Niğde Belediyesi

Niğde Belediyesi’nde TYÇP işçileri göreve başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Niğde Belediyesi’nde 180 geçici işçi istihdam edildi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla Niğde Belediyesi’nde görev yapacak işçilerin görev süresi 6 ay olarak belirlendi.

İŞKUR’a başvuruda bulunanların kura çekimi geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda yapılarak kamu kurumlarında çalışacak geçici işçiler belirlenmişti. Niğde Belediyesi’nde çalışacak 180 işçi için bugün Belediye Meclis Salonu’nda görev dağılımı yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İŞKUR aracılığıyla çeşitli kamu kurumlarına görevlendirilen personellerden 180 kişinin Niğde Belediyesi’nde 6 ay süreyle çalışacağını belirtti. Akdoğan, birimlere görevlendirilen işçilere çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.