Nihat Hatipoğlu Niğde’ye Geliyor — Niğde Belediyesi

Nihat Hatipoğlu Niğde’ye Geliyor

Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı El-Metin (S.A.V) konulu program 13 Ekim Cuma günü saat:19.00’da Ömer Halisdemir Meydanı’nda gerçekleşecek.

Niğde Belediye Başkanlığı organizasyonuyla 13 Ekim Cuma günü saat:19.00’da Ömer Halisdemir Meydanı’nda gerçekleşecek olan programda Niğdeliler ile buluşacak olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dini konularda bilgiler vererek, merak edilen soruları yanıtlayacak. Prof. Dr. Hatipoğlu, konferansta Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in(S.A.V) sıfatlarından olan El-Metin(S.A.V) (sarsılmaz, kudret ve kuvvet sahibi)’den bahsedecek.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Türkiye’nin önemli ve tanınmış ilahiyat profesörlerinden olan Nihat Hatipoğlu’nu Niğde halkıyla buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek,’’ 13 Ekim Cuma günü saat:19.00’da Ömer Halisdemir Meydanı’nda yapılacak programa tüm Niğdeli hemşehrilerimi davet ediyorum’’ dedi.