Sosyal Belediyecilikte Öncü — Niğde Belediyesi

Sosyal Belediyecilikte Öncü

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan ile birlikte bir engelli vatandaşı evinde ziyaret etti.

Engelli vatandaşın belediyeye yapmış olduğu tekerlekli sandalye başvurusu sonucunda tekerlekli sandalyesini teslim eden Belediye Başkanı Rifat Özkan her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Sosyal belediyecilik gereği her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırma noktasında da elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız ve dernek başkanımızla birlikte Ramazan Parıltı kardeşimizi ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerimizi sunduk, hem de tekerlekli sandalyesini teslim ettik” dedi.