2018 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gündemi

BELEDİYEMİZ MECLİSİNİN 2018 YILI TOPLANTI DÖNEMİNİN MAYIS/2018 TOPLANTISININ

04.05.2018 TARİHLİ BİRLEŞİM GÜNDEMİ

1. Yoklama

2. Belediyemiz Meclisinin 2018 yılı toplantı döneminin, Nisan/2018 toplantısının 06.04.2018 tarihli birleşiminde alınan kararlara ait karar özetinin okunup tasvibi.

3. Kumluca Mevki 202 ada ile 134 ada 1 nolu parselin önünden geçen kapatılmış yolun Sağlık Bakanlığına tahsisi hususundaki plan ve bütçe komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

4. Kırbağları Mahallesi 1806 ada 7, 8, 9, 10 ve11 nolu parsellere yönelik Burhan KAYTANCI'nın imar planında tadilat talebi hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

5. İlimiz Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından talep edilen 1915 Çanakkale Şehidi "Muallim Hasan ETHEM" isminin uygun bir yere verilmesi hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

6. Aşağı Kayabaşı Mahallesi Kadıoğlu Sokağı ve çevresine yönelik revizyon imar planı yapılması hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

7. İlimiz Merkez muhtelif mahallelerde belirlenen noktalara yerleştirilmesi planlanan trafolara yönelik imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

8. Mülkiyeti Niğde Ticaret Borsasına ait Hıdırlık Mevki 55 ada 591 ve 592 nolu parsellerin imar plan tadilatı hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

9. Efendibey Mahallesi 1520 ada 1 nolu parselin imar plan tadilatı hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

10. Sarıköprü Mevki 3167 ada 1 nolu parselin imar plan tadilatı hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

11. Sarıköprü Mevki 2205 ada 8 nolu parselin imar plan tadilatı hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

12. Kayardı Koruma Amaçlı İmar Planı Sınırları içerisinde yeni belirlenen sit sınırına göre revizyon yapılması hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

13. Sarıköprü 79 ada 1 parselin belirlenen kısmının “Güneş Enerji Santrali” olarak plana işlenmesi hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

14. Ahmetpınarı Mahallesi 984 nolu adada imar planı değişikliği hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

15. İlimizde bulunan ortak kullanım alanları (Sundurmalar) hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

16. İl Özel İdaresinin Şahinali Mahallesi 1565 ada 1566 ada ve 1572 nolu adaları kapsayan plan değişikliğine itirazı hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

17. Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığına ait Şahinali Mahallesi 1569 ada 3 nolu parsele yönelik plan değişikliği hususundaki imar komisyon raporunun müzakere ve karara bağlanması.

18. Şehir imar planında tadilat, talep ve tekliflerin görüşülüp karara bağlanması.

19. Niğde Şoförler Esnaf Odası Başkanlığının taksimetre rayiçlerinin yeniden belirlenmesi hususundaki taleplerinin müzakere ve karara bağlanması.

20. Belediyemiz 2017 mali yılı İdare ve kesin hesap cetvellerinin görüşülmesi.

21. Dilek temenniler.

22. Kapanış.