Spor Faaliyetleri Üyelik Formu

Hakkımızda

Niğde Belediye Başkanlığı olarak Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi projesini oluşturmaya karar verdik. Bina boş, kullanılmayan atıl bir haldeydi ve bozulmaya dökülmeye yüz tutmuştu. Önce bu binamızın restorasyonunu gerçekleştirdik bakımı onarımını gerçekleştirdik. Arkasından böyle bir Yaşam ve Spor Merkezine dönüştürdük. Burası tamamen bayanlara hizmet verecek. Alanında uzman kişiler tarafından gelen bayan kardeşlerimize burada spor yaptırılacak. Üç tane beden eğitimi bölümünü bitirmiş ve step hareketleri, aerobik, kültür fizik alanında uzmanlık belgesi olan arkadaşlarımızın kontrolünde burada arzu eden bayanlarımız aylık abonman ücreti karşılığında spor yapabilecekler. Burada 10 tane bayan arkadaşımız çalışacak. Gerek resepsiyonda, kayıt kabulde, gerek spor bölümünde gerek kafeterya gerekse bayanların çocuklarıyla gelme ihtimallerini göz önünde bulundurarak bir de kreş ve çocuk bakıcılığı noktasında da eğitim almış istihdamımız var. Dolayısıyla belediye personeli olarak buradaki arkadaşlarımız görev yapacaklar. Spor merkezinin Niğde Belediyesine yaklaşık 250 Bin TL maliyeti oldu. Tamamen Niğde Belediyesine ait bir Spor merkezi burası. İçerisinde bulunan spor aletleri sıfır alınmış olup Niğde’de yaşayan bayanlarımızın hizmetine sunulmuştur. Niğde şartlarında baktığımız zaman standartların üzerinde bir spor merkezi bunu belirtebiliriz. Niğde’mizin insanı en iyi hizmete layık. Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi Niğde’mize hayırlı olsun.
Sağlıklı yaşamda en önemli adımlardan birisidir spor yapmak. Spor yapmadan ve hareketsiz yaşayan kişilerde obezite, kalp ve yüksek tansiyon hastalıklarının oluşma nedeni çok yüksektir. Kişiler hareketsiz olduklarında bir çok hastalığa davetiye çıkardıklarının farkında olmazlar. Sağlıklı ve zinde bir yaşam için spor yapılmalıdır.

Hepimiz, daha sağlıklı daha güzel ve formda bir yaşam hedefleriz. Uzun yıllar sağlığımızı ve formumuzu korumanın tek yolu egzersizi, bir yaşam biçimi olarak benimsememiz. Size, istediğimiz hedefleri, dostça, kaliteli ve keyifli bir ortamda sunmayı hedefliyoruz...

Salonlarımızın tamamı en üst düzeyde profesyonel ekipmanlarla donatılmıştır.

Niğde Belediyesi; Spor Tesislerinde profesyonel hocalar eşiğinde yaşam ve kalitenizi artırarak aynı zamanda fit bir vücuda sahip olmanızı sağlayacaktır.

Niğde Belediyesi
Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi